Gebitsprothese

Bij het maken van een nieuw kunstgebit stellen wij de wensen van de cliënt altijd voorop. Zo bepalen we samen de kleur, vorm en de stand van uw tanden en houden rekening met uw specifieke wensen en hoe uw tanden er vroeger uitzagen. Alles kan bij ons in overleg en op maat gemaakt worden, met als doel een eindresultaat waarbij uw gebitsprothese niet van echt te onderscheiden is.

Klikgebit

Vergoeding en kosten van de gebitsprothese.

Wij begrijpen dat de financiële aspecten van tandheelkundige zorg en tandprothetische zorg een belangrijke rol spelen bij het nemen van beslissingen over uw situatie. Daarom hebben wij contracten afgesloten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Hierdoor worden de kosten van een nieuw klikgebit bijna in zijn geheel vergoed vanuit uw basisverzekering.

Voor een gebitsprothese geldt een vergoeding van 75% uit de basisverzekering. Houdt u wel rekening dat voor deze 75% wel het eigen risico wordt ingehouden wanneer deze nog niet op is.

De overige 25% zijn voor eigen rekening en kunnen eventueel door een aanvullende verzekering worden vergoed. Vraag er gerust naar!

De totale kosten van een nieuw kunstgebit kunnen dus variëren. U krijgt vooraf altijd informatie over de kosten van ons, zodat u nooit voor verrassingen achteraf komt te staan.

Mocht u vragen hebben over de kosten en de vergoedingen, mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen en u te informeren.