Uw eerste / tijdelijke kunstgebit.

Een eerste gebitsprothese kan een grote stap voor u zijn. Het is daarom van groot belang dat u dit traject met goede begeleiding en in goed overleg doorloopt. Bij ons bent u altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn en hoe we samen met u de behandeling tot het beste eindresultaat kunnen brengen.

De gebitsprothese die geplaatst wordt direct na de extractie (het trekken) van uw eigen tanden, is uw eerste maar ook een tijdelijke gebitsprothese. Deze ‘noodprothese’ draagt u meestal 6 tot 12 maanden totdat uw definitieve gebitsprothese gemaakt kan worden, omdat uw kaak nog moet genezen en zal slinken(resorberen). Een eerste gebitsprothese kan een zware stap zijn en grote impact hebben op uw dagelijkse leven. Het is daarom van groot belang dat dit traject met de juiste begeleiding en in nauw contact verloopt. Ons doel is dan ook om meer te doen dan alleen een goed kunstgebit maken. Ons Kunstgebitcentrum is een praktijk waarbij zorg verlenen prioriteit heeft. Bij goede zorg hoort ook een goede begeleiding. Samen met u gaan we een traject in waarin we u de best mogelijke begeleiding geven om de weg naar uw definitieve gebitsprothese zo prettig en goed mogelijk te laten verlopen.

Heeft u vragen over het traject of over uw eerste gebitsprothese?

Bij ons bent u altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn en hoe we samen de behandeling tot het beste eindresultaat kunnen brengen. Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend intakegesprek.

Uw eerste Kunstgebit